Onko suloisempaa kuin samojedinkoiran pentu?

Samojedinkoiran pentu on valloittavan suloinen, pehmoinen ja hymyilevä nallekarhu. Otathan silti huomioon, että samojedinkoira on luonteeltaan vilkas ja aktiivinen rotu, joka tarvitsee aktiviteetteja ja tekemistä sekä kunnollisen tapakasvatuksen.

Mieti ennen pennun hankintaa, oletko valmis ottamaan vastuun koirasta läpi sen elämän ja huolehtimaan sen perustarpeista jokaisena päivänä. Samojedinkoira tarvitsee säännöllisesti liikuntaa ja sen turkinhoito on osa hyvinvointia. Tuuhea, valkoinen turkki on kaunis vain silloin, kun siitä pidetään huolta.

Jos edelleen koet haluavasi elämään iloisen, seurallisen  samojedinkoiran, onnittele itseäsi hyvästä valinnasta ja sano hyvästit karvattomalle ja hiekattomalle kodille.

Pentusuunnitelmia

Seuraava pentue on suunnitelmissa mahdollisesti kesälle 2024.

Tiedustelut pentusuunnitelmista mieluiten sähköpostitse riitta@snowmist.fi – kerrothan samalla itsestäsi ja ajatuksistasi samojedinpennun suhteen.

Pentueen synnyttyä otan vastaan alustavia varauksia. Etusijalle asetan henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet harrastamaan koiransa kanssa.

IMG_1623-2

Kasvattajan mietteitä

Kaikille pentujen kodeille olen esittänyt velvoitteen käyttää koira lonkka- ja kyynärkuvauksessa ja virallisessa silmätarkastuksessa koiran ollessa 1-2 vuoden ikäinen. Terveystutkimustulokset ovat tärkeä osa kasvatustyötä ja haluan saada mahdollisimman kattavan tiedon kasvateista siltä osin.

Toivon, että pennunomistaja pitää minuun yhteyttä. Minusta on mukava seurata kasvattieni elämää, tavata niitä, saada kuvia ja kuulla kuulumisia.

Suosittelen tutustumaan samojedinkoiran jalostuksen tavoiteohjelmaan ja Suomen Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmään, josta löytyy kaikkien Suomessa rekisteröityjen koirien terveys- ja tulostietoja.

Snowmist suosittelee

Turkinhoito

Samojedinkoiran pesemiseksi suosittelen Ashley Craig Show Salon Spa -pesusysteemiä, joka samalla sekä hoitaa että pesee karvan. Pesusysteemi on miellyttävä käyttää ja säännöllinen pesu pitää koirasi karvan ihanassa kunnossa.

Karvaa ylläpitävänä hoitona käytän harjatessa Restore-suihketta; se kosteuttaa karvaa, turkki säilyy puhtaampana pitempään ja tuoksuu ihanalle.

Greyhound harja ja karsta sekä kammat ovat laadukkaita ja kestäviä ja ne sopivat erinomaisesti samojedin karvan hoitoon. Näitä ilman et pärjää!

Tutustu tuotteisiin Ashley Craigin verkkokaupassa tai kysy lisätietoa kasvattajalta. 

Ruokinta

Koiramme syövät Eukanuba ja Monster kuivaruokia, joilla ne pysyvät erinomaisessa kunnossa. Kummassakin tuotesarjassa on saatavilla hyvä valikoima laadukasta ja täysipainoista ravintoa pennusta urheilukoiraksi ja seniori-ikään saakka.

Laadukkaat turkinhoitotuotteet ja -välineet

Snowmist on Ashley Craig tuotteiden maahantuoja Suomessa. Tuotteet valmistetaan Amerikassa ja Englannissa.

Kuvagallerian pääosassa

Suloiset pennut