T2-pentue syntyi 28.2.2016

Lilan ja Mussen pennut syntyivät 28.2.2016, 2 urosta ja 4 narttua

Lila ja vastasyntyneet pennut
Lila ja vastasyntyneet pennut

Musse sydamet Lila

T2-pentueemme emä on kotonamme asuva, Virosta tuotu Smiling Snowball Last Sensation “Lila”. Lila on kaunispäinen, täyteläinen ja vahvaluustoinen, rauhallisen luonteen omaava narttu. Lilalla on rotunsa paras -sijoituksia näyttelyistä ja ryhmävoitto Oulun kansainvälisestä koiranäyttelystä. Lila on yhtä ulkomaan CACIBia vaille kansainvälinen muotovalio. Lila on toimiva myös rekikoirana, saavutuksenaan Suomen Käyttövalion arvo ensimmäiseltä rekikaudeltaan.

Lilan pentujen isäksi valikoitui nuori Venäjän tuontiuroksemme Moon Madness Iz Moskovskoy Metely “Musse”. Musse on raamikas ja hyvänkokoinen nuori uros, jolla on kaunis ja ilmeikäs pää, kuin pilke silmäkulmassa jatkuvasti. Mussella riittää vauhtia ja virtaa ja se onkin osoittautumassa erinomaiseksi rekikoiraksi. Ensimmäisen rekikauden tuloksina Mussella on käyttökokeesta REKÄ-YLE1 -tulos sekä kilpailukokeista REK1 ja REK2 -tulokset.

Pentueen sukutaulu on myöskin erittäin mielenkiintoinen. Molempien vanhempien takaa löytyy ihailemani Pilgrimage Snow Ball “Yeti”, johon sukutaulu hieman linjautuu.

Toiveissamme on kauniita, hymyileviä käyttöön ja näyttöön soveltuvia samojedeja!

T2-pentueen sukutaulu ja terveystiedot löytyvät KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.