Koirankarvalankatuotteet

Olemme keränneet samojedinkoiriemme karvat talteen langan kehräyttämistä varten. Myös Tuulisenrannan eurasierit sekä Black Poppy’s chow chowit ovat osallistuneet karvakeräykseen, joten olemme saaneet myös ruskeaa karvaa valkoisen samojedikarvan lisäksi. Olemme kehräyttäneet karvoista koirankarvalankaa yhteistyössä ystävämme Anni Mathlinin kanssa.

Viva ja Utu tutkimassa valmista lankaerää
Viva ja Utu tutkimassa valmista lankaerää

Koirankarvalanka on 1/3 koirankarvaa, 2/3 käsittelemätöntä Suomenlampaanvillaa. Kaikkien aidon lampaanvillan hyvien ominaisuuksien lisäksi, koirankarvalangalla on reumaattisia särkyjä lievittäviä terapeuttisia ominaisuuksia.

Koirankarvalangasta kutojamestarit Anni ja Ritva ovat loihtineet mitä erilaisempia tuotteita kuten sukkia, tossuja, lapasia, kynsikkäitä, sormikkaita, säärystimiä, pipoja, villatakkeja, villapuseroita, villahousuja, vauvan asusteita…

neuletuotteita

Jos haluat tilata itsellesi koirankarvatuotteita tai samojedinkarvalankaa, ota yhteyttä sähköpostitse riitta@snowmist.fi tai puhelimitse 044 376 4040. Väri-/lankavaihtoehtoina on valkoinen samojedinkarvalanka ja ruskea koirankarvalanka.

Esimerkkejä myytävistä tuotteista: