WOW Extreme ‘D-Matt & D-Tangle’ 240 ml

46,00 

* UUTUUS * Helpotusta takkuuntuvalle karvalle! Uutta monipuolista WOW EXTREME Demat ja Detangle tuoksutonta riittoisaa tiivistettä voidaan laimentaa hoitosuihkeeksi tai käyttää lisäaineena pesusysteemissä. Lisää 1 litraan vettä vain 15 ml!

Saatavilla kaksi eri kokoa 125 ml ja 240 ml.

In stock (can be backordered)

SKU: WOW Extreme 240 ml Category: Tags: , , , ,

Description

WOW Extreme D-Matt & D-Tangle (suihketiiviste) 240 ml  * UUTUUS *

Ashley Craigin uusi monipuolinen EXTREME D-matt ja D-tangle -tiiviste vahvistaa karvan joustavuutta ja vetolujuutta. Se hylkii likaa, pölyä, virtsaa ja muita vahingollisia epäpuhtauksia, jotka johtavat karvaongelmiin. Tuote on vesiliukoinen ja voidaan lisätä lopullisena huuhteluna upean tuloksen saamiseksi!

Tuoksutonta tiivistettä voidaan käyttää hoitosuihkeena tai lisäaineena pesusysteemissä. Lisää 1 litraan vettä vain 15 ml! 

240 ml pullosta saat jopa 16 litraa hoitosuihketta!

  • Erinomainen kiilto ja karvan vahvuus
  • Poistaa takkuja ja karvan huopaantumista
  • Poistaa staattisuuden ja nopeuttaa kuivausaikaa
  • Heat Shield -suojaus auringolle, kuumuudelle ja kemiallisia väreille (ei UV-suihke)
  • Ei-toivottu karvanvaihto hallintaan

Käyttötavat ja -ohjeet

Laimennussuhde 15:1 – 40:1, noin 10-25 ml +/1 per 500 ml spraypullo

VIIMEISTELYSUIHKE: Suihkuta kevyesti turkkiin ja harjaa – tasoittaa karvaa ja lisää kiiltoa.

TAKKUJEN POISTO: Suihkuta takkuuntuneeseen karvaan. Työstä tuotetta karvaan sormillasi ja vedä takkuuntutta karvaa erilleen. Harjaa/kampaa varovaisesti, kunnes takku on poistettu. Koska märkä karva särkyy ja katkeaa helpommin, tuote toimii parhaiten kun karva on kuiva.

HOITOAINE: Lisää tasaisesti lyhyitä nopeita suihkauksia märkään tai kuivaan karvaan. Varo laittamasta liikaa. Kampaa tai harjaa karva läpi ja varmista, että karvanpäät on käsitelty. Jatka normaaliin tapaan.

LISÄYS SHAMPOOSEEN: Laimenna Extreme Demat & Detangle erillisessä sekoitusastiassa suosituksena 20 osaa vettä 1 osaan tiivistettä. Lisää sitten valitsemaasi esilaimennettuun shampoosekoitukseen. Kehoitamme kokeilemaan sopivaa laimennussuhdetta vapaa-ajalla.

VAROITUS: Ylisumutus voi aiheuttaa liukastumis- ja kaatumisvaaran lattialle. Lisää tuotetta kasvojen alueelle kostealla liinalla silmiin joutumisen estämiseksi.

Ainesosat: Water, Proprietary Blend of Amino Modified Silicone-polyether Copolymers, Citric Acid.

Additional information

125 ml

"125 ml"