U2-pentue on syntynyt 14.4.2016


Sallin ja Cassun pennut syntyivät 14.4.2016, 1 uros ja 4 narttua

Cassu sydamet Salli


Pentueen emä Snowmist Yesterday’s Gone “Salli” on entinen sijoituskoirani. Sallin ensimmäinen pentue (J2) syntyi vuonna 2013, kaksi urosta ja kaksi narttua. Tästä pentueesta Pepe ja Saima ovat menestyneet erinomaisesti niin rekikokeissa kuin näyttelyissäkin; molemmat ovat käyttö- ja muotovalioita. Kolmella terveystutkimuksissa käyneellä pennulla on terveet lonkat ja silmät. Ilokseni sain lainata Sallia uudelleen jalostukseen.

Salli on kaunis ja toimiva harrastuskoira; näyttelyissä saavutettu tittelirivistö on vaikuttava, minkä lisäksi Salli on Suomen Käyttövalio, jolla on rekikoetuloksia usealta vuodelta. Salli harrastaa myös rally-tokoa.

Isäksi pentueelle valitsin Puolan tuontiurokseni Cassun, jota mietittiin sulhaseksi jo Sallin ensimmäiseen pentueeseen. Cassu on menestynyt hienosti näyttelykehissä ja on Kansainvälinen, Suomen, Viron ja Norjan Muotovalio. Cassulla on avoin ja iloinen luonne, ja se on tyypiltään ja ulkonäöltään upea uros, jonka toivomme jättävän vahvaa päätä ja erinomaisia mittasuhteita pennuille.

Toiveissamme on vanhempien kauniin ulkomuodon ja energisen luonteen omaavia jälkeläisiä, hymyileviä rodunomaisia harrastuskoiria!

U2-pentueen sukutaulu ja terveystiedot löytyvät KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.