Pennut

Viimeisin pentueemme syntyi 9.12.2017, 2 urosta ja 3 narttua.
Pentue on tehty yhteistyössä Leena Puikon kanssa. Pennut ovat syntyneet ja kasvavat Himangalla Manta-emän ja Leenan hyvässä hoidossa.

A3-pentueen sukutaulu ja terveystiedot löytyvät KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.

Gaddegoaskin Davvi Diamanta ”Manta” on suloinen kaunotar, jolla on myös työskentelyhalukuutta reen edessä näyttelykehien lisäksi. Mantan hienosta luonteesta kertoo myös se, että se toimii Suomen Kennelliiton hyväksymänä kaverikoirana. Mantalla on entuudestaan yksi pentue Snowmist kennelissä. Ilokseni sain lainata Mantaa myös toiseen pentueeseen ja mielenkiinnolla seuraan millaisia näistä pennuista kasvaa.

Tutustu pentujen isään videolla!

Pentueen isä on kotonamme asuva nuori herra Oliver, Smiling Snowball Voice Of Figaro, joka on tullut meille Virosta. Oliver on huippu tyyppi luonteeltaan; hellä, hauska ja halaileva samojedipoika, jolta ei vauhtia puutu. Myös ulkomuodoltaan Oliver on kaunis ja komea, kuten sen upea sukutaulu antaa olettaa, ja terveystulokset ovat erinomaiset. Näyttelyissä nuoren pojan menestys on ollut valtaisa; tällä hetkellä on kasassa jo 13 sertiä, viisi rotunsa parasta, neljä ryhmäsijoitusta ja ryhmänäyttelyissä BIS-1 ja BIS-2 voitot sekä Viron ja Liettuan juniorimuotovaliotittelit. Oliver tuntuu myös nauttivan reen vetämisestä ja tänä talvena olisi tarkoitus mennä ensimmäisiin käyttö- ja kilpailukokeisiin.

Videolla Oliver on 14 kuukauden ikäinen seurassaan viimeisimmän pentueemme kaksi 11-viikkoista urospentua Tähkä ja Morris. Ihastuttavia poikia!


INFO

Suunnitelmissa pentuja kesälle 2018. Lisätietoa tulossa myöhemmin.


Tutustu myös pentuvideoihimme!

Videot on tehnyt Kalervo Kalliorinne, KKR Tuotanto.

Sallin ja Cassun pentue, syntynyt 14.4.2016


Saran ja Myryn pennut 6 viikkoa


Saran ja Myryn pennut 5 viikkoa