Pennut

Pentusyksy 2017

Olen astuttanut kaksi upeaa narttua ihanalla tuontiuroksellamme Virosta. Toiveissamme on energisiä ja kauniita samojedinkoiria, rodunomaisia upeita harrastuskoiria! Mielenkiinnolla odotamme millaisia pentuja nämä yhdistelmät tuovat tullessaan! Tiedustelut tervetulleita.

Y2-pentueen sukutaulu ja terveystiedot löytyvät KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.

Syyskuussa syntyneen pentueen emä Snowmist Journey To Yesterday ”Saima” on sijoituskoirani, joka on tullut erittäin tutuksi näyttelyreissuilla ja rekiretkillä. Saima on pieni suuri koira, upea paketti kauneutta ja työskentelyhalukkuutta. Saima saavutti Suomen Käyttövalion arvon heti ensimmäisen käyttötalven tuloksena ja saaden mm. käyttökokeesta täydet 60 pistettä. Saima on loistanut myös näyttelyissä, joista mainittakoon kuluneen vuoden kahdeksan Rotunsa paras voittoa kolmessa eri maassa sekä ryhmäsijoitukset, joista parhaimpana BIS-4 kansainvälisessä näyttelyssä Piteåssa, Ruotsissa. Saima saavutti myös kansainvälisen muotovalion arvon tänä kesänä.


Z2-pentueen sukutaulu ja terveystiedot löytyvät KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.

Lokakuun puolivälissä syntyvän pentueemme emä Snowmist Fun And Fancy Free on entinen sijoituskoirani, jonka sain ilokseni lainata jalostukseen myös toiseen pentueeseen. Minniä on luonnehdittu lumikuningattareksi ja sitä se kyllä onkin! Kauniin ulkomuodon omaava, ihanaluonteinen samojedinarttu, varsin spesiaali tapaus myös kasvattajalle. Minni saavutti tänä kesänä titteleidensä jatkoksi kansainvälisen muotovalion arvon. Minnillä on entuudestaan yksi pentue, jonka pennut ovat perineet äitinsä vauhdikkaan luonteen!


Tutustu tulevien pentujen isään videolla!

Pentueiden isäksi valikoitui kotonamme asuva nuori herra Oliver, Smiling Snowball Voice Of Figaro, joka on tullut meille Virosta. Oliver on huippu tyyppi luonteeltaan; hellä, hauska ja halaileva samojedipoika, jolta ei vauhtia puutu. Myös ulkomuodoltaan Oliver on kaunis ja komea, kuten sen upea sukutaulu antaa olettaa, ja terveystulokset ovat erinomaiset. Näyttelyissä junioripojan menestys on ollut valtaisa; tällä hetkellä on kasassa jo 11 sertiä, neljä rotunsa parasta, neljä ryhmäsijoitusta ja ryhmänäyttelyissä BIS-1 ja BIS-2 voitot sekä Viron ja Liettuan juniorimuotovaliotittelit. Viime talvena Oliver ehti myös kokeilla reen vetämistä ja vaikutti nauttivan siitä. Ensi talvena jatkoa seurannee silläkin saralla!

Videolla Oliver on 14 kuukauden ikäinen seurassaan viimeisimmän pentueemme kaksi 11-viikkoista urospentua Tähkä ja Morris. Ihastuttavia poikia!


Tutustu myös pentuvideoihimme!

Videot on tehnyt Kalervo Kalliorinne, KKR Tuotanto.

Sallin ja Cassun pentue, syntynyt 14.4.2016


Saran ja Myryn pennut 6 viikkoa


Saran ja Myryn pennut 5 viikkoa